Кандидатката за кмет на район Тракия от коалиция Съединени за

...
Кандидатката за кмет на район Тракия от коалиция Съединени за
Коментари Харесай

Неуспяла кандидат-кметица стана шеф в община Пловдив

Кандидатката за кмет на регион " Тракия " от коалиция " Съединени за Пловдив " Лилия Недева ще оглави дирекция " Здравеопазване " в общината. На първия тур на локалните избори през октомври предходната година тя получи 1517 гласа. " Все още се водят диалози ", декларира Лилия Недева пред " 24 часа ". Досега постът се заемаше от доктор Калин Калинов, който беше част от екипа на предходния кмет Здравко Димитров, само че се чака да остане в общината и след рокадата. 

Недева е работила като началник на стопанския отдел в общината за малко при започване на предходния мандат, като за позицията я показал първият зам.-кмет по финанси на Здравко Димитров - Илия Кирчев.  Недева беше и народен представител от " Български напредък " в 48-ото национално заседание. В началото на м. година тя напусна партията и на локалния избор се причисли към " Съединени за Пловдив " като представител на " Партия на зелените ". Недева е икономист по обучение. 

" Съединени за Пловдив " имат 8 съветници, " Браво, Пловдив ", които допълват болшинството на ГЕРБ, - петима. Очаква се обаче Савина Петков от " Браво, Пловдив " да бъде назначена за зам.-кмет по превоза, на този стадий не се обрисува да има заместител на Костадин Димитров от " Съединени за Пловдив ". 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР