Кандидатите за придобиване на общинско жилище до този момент са

...
Кандидатите за придобиване на общинско жилище до този момент са
Коментари Харесай

Община Русе: Кандидатите за общинско жилище - без задължения към бюджета

Кандидатите за придобиване на общинско жилище до този миг са 493

Община Русе припомня на искащите да закупят общинско жилище, че заплащането на всички налози и такси, наеми, актове и санкции до 2021 година в това число, е наложително изискване за разглеждане на заявките им. Кандидатите, за които бъде открито, че не са платили отговорностите си към общинския бюджет, ще отпаднат автоматизирано от класацията, предизвестиха от общината.

Общинските чиновници не престават с правене на класирането на заявителите съгласно критериите, заложени в - период на обитаване на общинското жилище от заявителя, възраст на жилището и тип на структурата.

Условията за банкет на документи е претендентите да са наематели на общинското жилище не по-малко от 5 години, да са били изрядни в заплащането на сметките си, да са положителни стопани, както и против тях да няма подадени недоволства за нарушение на публичния ред.

Средствата, получени от продажбата на общински жилища, ще се употребяват за осъществяване на поправки в останалите жилища от общия фонд, както и за закупуване на нови парцели.

Кандидатите за придобиване на общинско жилище до този миг са 493. Крайният период за подаване на документи изтича на 15 февруари 2022 година, като след този период заявки няма да бъдат обсъждани.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР