Кандидати за престижната статуетка You Are The First от цялата

...
Кандидати за престижната статуетка You Are The First от цялата
Коментари Харесай

Връчват първите награди за фризьорство в България

Кандидати за влиятелната статуетка You Are The First от цялата страна към този момент са подали своите поръчки в другите категории за първите по рода си фризьорски награди.

Кои са отличниците във фризьорската специалност ще стане ясно на публична церемония вечеря, на която водещи ще са водещите на Господари на ефира Васил Василев -Зуека и Димитър Рачков.

На 30.09.2017 година, събота в 20.30 часа в столичната зала EFE на Хотел Маринела в границите на Sofia Hair & Fashion Show ще бъдат оповестени спечелилите в съответните категории.

Фризьори и стилисти от цялата страна ще показват своите гений и умения. Наградите You Are The First ще бъдат връчени в категориите Alfaparf – Фабрика за цветове, Sexy Hair – Express yourself, BES, Зелен салон на годината, сп. YOU за млад гений на възраст сред 18 и 28 години, „ Фризьорско шоу на годината”, „ Fashion stylist”.

По време на церемонията ще бъде връчена огромната премия на Intercoaffure за принос във фризьорското изкуство, Christian of Roma Group ще присъди специфични статуетки на най-хубавия дистрибутор на годината и на най-хубавия клиент, а две изключителни награди ще зарадват спечелилите в категориите „ Постижение на годината” и за съпричастност.

Работите на кандидатите към този момент са предоставени на комисиите, в които участват бележити представители на сектора, медиите, стилната промишленост и шоубизнеса, като Скот Фос от Sexy Hair, Саверио Палма от BES, основния колорист на Alfaparf за същата категория, Мат Суини, лауреат на влиятелните фризьорски награди NAHA, издателят на италианското сп. YOU Марко Петрелли, Мария Георгиева – основен редактор на сп. ELLE, Станимира Янакиева – основен стилист на BTV, стилния фотограф Костадин Кръстев – Коко, арх. Ина Христова – специалист в проектирането и оборудването на СПА центрове, Мис България 1998-ма Наталия Гуркова и доста други.

Тази година XX-то издание на Международния фестивал на прическата и хубостта стартира незабавно след SFW A/W 17, който се организира в Момента в зала EFE на хотел Маринела.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР