Кандидати за народни представители от листата на БСП – ОБЕДИНЕНА

...
Кандидати за народни представители от листата на БСП – ОБЕДИНЕНА
Коментари Харесай

БСП в Твърдица: Силна и обединена левица – това е начинът за изход от кризата

Кандидати за народни представители от листата на „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ се срещнаха с поданици на бургаското село Твърдица. Тодор Байчев, Явор Костов и инж. Паруш Парушев споделиха с присъстващите кои са главните цели от предизборната платформа на обединението. Те разговаряха с хората по въпроси, свързани с разрешаването на съществуващите в обитаемото място проблеми. 
„ Хората имат потребност от решения на провокациите, пред които сe изправят всеки ден. Нашата задача е да им ги дадем “, бяха безапелационни претендентите за депутати. Те подчертаха, че представителите на „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ оферират на гласоподавателите същинските леви полезности – правдивост и тъждество.
„ Ние споделяме – България не може да се движи на две скорости. Ние желаеме вероятност за всеки човек. Справедливост не е единствено мантра – желаеме правдивост във всяка сфера “, обявиха още те.
В срещата взе участие и инж. Живко Господинов, общински ръководител на социалистите в морския град. 
„ На фона на цялото разделяне в Народното събрание ние демонстрираме какъв брой можем да реализираме, когато сме дружно. Това е методът за излаз от рецесията – мощна, обединена левица, която да извади страната от ситуацията, в което се намира сега “, сподели водачът на Българска социалистическа партия в Бургас.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР