Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Джоузеф Байдън

...
Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Джоузеф Байдън
Коментари Харесай

Републиканец: Байдън може да не доживее до инагурацията си

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Джоузеф Байдън може по здравословни аргументи и заради напредналата си възраст просто да не доживее до встъпването си в служба, в случай че завоюва изборите . Това мнение изрази вице губернаторът на Северна Каролина републиканецът Дан Форест.
 Байдън е подготвен за два мандата отпред на Съединени американски щати
Байдън е подготвен за два мандата отпред на Съединени американски щати

Независимо от възрастта си...

В. " Вашингтон пост " заяви на 26 август, че забележките на Форест са направени на предизборната му среща с гласоподаватели в Северна Каролина. Форест се кандидатира за губернатор на щата. " Можете ли да си визиите Камала Харис като президент на Съединените щати ? " - попита своите сънародници Форест.

Камала Харис на актуалните избори е препоръчана за вицепрезидент на 77-годишния Байдън.
 Тръмп води Байдън по дарения за акцията си
Тръмп води Байдън по дарения за акцията си

Предстои номинация на Тръмп

" Искам да кажа, че всички знаем, че Сънният Джо евентуално няма да доживее до 20 януари (денят за встъпване в длъжност). Така че има огромен късмет Камала Харис да бъде ваш президент. Не е смешно . " - сподели вицегубернаторът.

В същото време той дефинира 55-годишния Харис, който през последните години съставлява Калифорния в Сената на Съединени американски щати, като " най-левия претендент " в историята на страната. " Това е, което вие получавате ", споделя Форест. Срещата му с гласоподавателите се състоя в неделя.
 Обвиниха и Джо Байдън в плагиатство
Обвиниха и Джо Байдън в плагиатство

Става дума за заключителната му тирада пред конвенцията на Демократическата партия

В. " Вашингтон пост " напомни, че преди няколко седмици Мерседес Шлап, старши консултант в предизборния щаб на републиканския претендент за президент, 74-годишният Доналд Тръмп, приказва в сходна догадка. " Тя знае, че ще стане президент, евентуално след шест месеца, в случай че той бъде определен " - споделиха Мерседес Шлап.

В Съединени американски щати, при положение на гибел, оставка или премахване от поста на президента , пълномощията му се трансферират на вицепрезидента. Тази процедура е закрепена в закона за наследяването на президентската власт от 1947 година

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 3 ноември.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР