Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Джо Байдън

...
Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън призова Тръмп да се вслуша в гласовете на учените и да не прибързва с раздаването на ваксината срещу COVID-19

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Джо Байдън отхвърли през вчерашния ден обвиняванията на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, че популяризира страхове във връзка с сигурността на възможната ваксина против ковид, съобщи Ройтерс.

Кандидатът на демократите съобщи това на демонстрация през вчерашния ден в Уилмингтън, щата Делауер.

Байдън прикани Тръмп да се вслуша в гласовете на учените и да не прибързва с раздаването на имунизацията.

"Нека съм явен: Имам доверие на имунизациите, вярвам на учените, само че не вярвам на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. В този миг и американският народ не може да му има доверие ", сподели Байдън.

Кандидатът за президент на демократите предизвести, че не трябва да се прибързва с разпространяването на една недовършен ваксина в навечерието на президентските избори на 3 ноември.

Тръмп и членовете на предизборния му щаб упрекват Байдън, че сее подозрения измежду американците във връзка с успеваемостта на бъдещата ваксина - ваксина, за която президентът републиканец дава обещание, че ще е налична до няколко седмици.

Коронавирусът лиши живота на към 195 000 американци и работата на милиони хора, като по този метод се трансформира в централна тематика на предизборната битка сред Тръмп и Байдън.

Джо Байдън изрази позицията си, че бъдещата ваксина би трябвало да бъде утвърдена само в случай че дава отговор на извънредно строги стандарти за сигурност.

"Научните открития не се въздействат от календарите повече от вируса. Те сигурно не се въздействат и от изборните цикли. Техният времеви темп, одобряването им и разпространяването им в никакъв случай не трябва да бъдат повлияни от политически съображения ", безапелационен бе някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати.

В същото време Байдън акцентира, че желае допустимо най-скорошната поява на безвредна ваксина.

"Трябва да има цялостна бистрота, тъй че учените отвън държавното управление да знаят какво получава утвърждение. Аз споделям: вярвайте на учените ", посочи Байдън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР