Кандидатът за президент на САЩ на демократите Джо Байдън смята,

...
Кандидатът за президент на САЩ на демократите Джо Байдън смята,
Коментари Харесай

Байдън за Тръмп: Опитва се да извлече изгода от безредиците в Уисконсин

Кандидатът за президент на Съединени американски щати на демократите Джо Байдън счита, че американски президент Доналд Тръмп се пробва да извлече политическа полза от митингите и безредиците в американския град Кеноша, щата Уисконсин, където служител на реда простреля афроамериканец при задържане. Това съобщи самият Байдън пред телевизия Ем Ес Ен Би Си, съобщи ТАСС.

"Смятам, че той вижда в това политическа полза ", съобщи Байдън и добави: "Той разчита, че ще има повече принуждение, а не по-малко ".

Като удостоверение на думите си претендентът на демократите се базира на изказването на съветничката на американския президент Келиан Конуей. Тя съобщи по-рано, че на фона на протичащото се в Уисконсин за гласоподавателите излиза наяве кой от претендентите за президент по-решително ще взима ограничения за поддържане на реда. Байдън нееднократно се изрича в поддръжка на участниците в митингите и срещу полицейското принуждение. Тръмп насочва вниманието върху това, че някои стачкуващи нарушават закона, а локалните управляващи би трябвало да работят по-твърдо.

"Кога се е случвало представител на президента да приказва такива неща? ", сподели Байдън и добави, че Конуей "налива масло в огъня ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР