Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли във вторник

...
Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли във вторник
Коментари Харесай

Тръмп „е упаднал“ психически, казва Хейли: „Той не е това, което беше през 2016 г.“

Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли във вторник съобщи, че Доналд Тръмп е „ упаднал “ душевен след първото си присъединяване в Белия дом – отприщвайки най-силния си метод нападна възрастта на противника си.

„ Наистина ли в тази страна ще имаме двама 80-годишни, които се кандидатират за президент? “ 52-годишната Хейли сподели в „ CBS Mornings “, визирайки президента Байдън, 81, и Тръмп, 77.

„ Факт е, че когато си на тяхната възраст, имаш мисловен крах. Не ме интересува кой си. Имате мисловен крах “, сподели тя.

Хейли означи, че Тръмп неведнъж я е бъркал с някогашния ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси на скорошна тирада на протест.

„ Той не просто ме обърка, той го загатна още веднъж и още веднъж и още веднъж. Той не е това, което беше през 2016 година [когато за първи път се кандидатира за президент]. Той отхвърли “, сподели тя.

Главният противник на Тръмп прикани за промяна на поколенията в Белия дом, критикувайки както главния си зложелател от република...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР