Кандидатът за президент на Демократическата партия на САЩ Джо Байдън

...
Кандидатът за президент на Демократическата партия на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън нарече Тръмп климатичен пироман

Кандидатът за президент на Демократическата партия на Съединени американски щати Джо Байдън упрекна през днешния ден президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, че е "климатичен пироман ", тъй като отричал действителността на климатичните промени, частично виновни за пожарите, които опустошават щата Орегон, предадоха Българска телеграфна агенция и Франс прес.

"Ако дадем на един климатичен пироман още четири години в Белия дом, за какво да се чудим тогава, че Америка е обхваната от още повече пламъци ", съобщи някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати в тирада, която произнесе навън в Уилмингтън в щата Делауеър, в който живее.

Същевременно президентът Тръмп дойде в Калифорния за къса аудиенция, с цел да види персонално какви старания се поставят в битката с огромните горски пожари.

Той ще посети Сакраменто, столицата на Калифорния, където ще бъде осведомен за обстановката на място. После ще взе участие в гала в чест на Националната армия на щата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР