Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов използва социалните мрежи,

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов използва социалните мрежи,
Коментари Харесай

Бербатов отправи важно съобщение към футболните клубове

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов употребява обществените мрежи, с цел да насочи значимо известие към футболните клубове. Той съобщи, че срокът за установяване на пратеник за идния Конгрес е 26-и февруари (понеделник).

" Обръщам се с нещо доста значимо към цялата футболна общност, само че най-много към футболните клубове, които ще вземат участие на Конгреса на 15-и март.
 Бербатов: Обсъждаме нов формат на шампионатите
Бербатов: Обсъждаме нов формат на шампионатите

Той се срещна с клубове в Габрово

За да издигнете вашите претенденти, които да вземат участие на Конгреса, футболните клубове би трябвало да получат нужните документи. Тези документи би трябвало да ги желаете от регионалните и зоналните ръководители.

Ако към този момент са ви дадени - отлично, в случай че не са ви дадени - отидете и потърсете регионалния и зоналния началник и първо го попитайте за какво не са ви дадени тези документи и по-късно ги поискайте, защото срокът за издигане на пратеник е 26-и февруари. Време няма!

Утре, може би, даже е последният ден, в който може да свикате Управителните препоръки на клубовете си, с цел да изберете индивида, който ще взе участие на Конгреса, т.е. делегата ", показа той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР