Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов сподели

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов сподели
Коментари Харесай

Бербатов: Съдът постанови спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов показа в своята Facebook страница информация по отношение на правосъдния проблем обвързван с конгреса на централата от 12.10.2021 година.

" Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха прекъсване на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 година в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

Три футболни клуба - ФК " Балкан Варвара ”, ФК " Венци ” и ФК " Русокастро ”, апелираха тези решения заради голям брой нарушавания на процедурата по осъществяване на конгреса.
Ведно с това БФС още крие протокола от конгреса, което затвърждава подозренията, че протоколът може да бъде подправен.

Фактът, че правният съветник на БФС (сериозна адвокатска кантора) не е подала главния документ, нужен за това регистриране, демонстрира, че наличието на протокола е причина за съществени терзания от страна на БФС ", написа Бербатов.



Припомняме, че Димитър Бербатов желае да смени от поста ръководител на Футболния съюз Борислав Михайлов и да реализира огромни промени свързани с развиването на футбола в България. Вече има и индикации, че скоро може да бъде извършен нов конгрес на централата. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР