Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Димитър Бербатов пред БНТ: Всички факти говорят за некомпетентност в управлението на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов се прибра у нас в сряда вечер, а при кацането си на летище " София " отдели няколко минути, с цел да отговори на няколко въпроса, свързани с ръководството на родната централа.

Бившият футболист за следващ път разкритикува актуалното управление на БФС, обвинявайки го в некадърно ръководство и добави, че смяна ще пристигна рано или късно. Рекордьорът по голове за националния тим прикани още и за обединяване от всички, които считат, че настоящото ръководство не би трябвало повече да съществува в настоящия си тип.

" Всички обстоятелства и това, което виждате приказва красноречиво за едно - непросветеност в ръководството на БФС. Промяната ще се случи рано или късно. Ние работим с нашия екип към този момент две години и половина, само че както виждате, нещата се случват мъчно, а не както си мислят хората. Затова е нужна тази обединеност - всички ми пишат какво би трябвало да се направи. Трябва обаче по-голяма обединеност към позицията, че това ръководство повече не би трябвало да съществува в този си тип. Изказвам това мнение като жител и оставям на страна обстоятелството, че съм претендент на БФС. Мина задоволително време ", разяснява Димитър Бербатов.

Любопитното е, че завръщането на Бербатов у нас се случи малко преди на родна земя да дойде суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър, който е в София, който ще бъде специфичен посетител на бойната галавечер MAX FIGHT 56 в " Арена София " през днешния ден от 19:30 часа.

" Той (Конър Макгрегър) доста знае кой съм аз (смее се). Посрещнете го индивида, отделете му нужното внимание. Надявам се да ви хареса това, което ще ви каже. Пожелавам му триумф с това, за което идва. Разбира се, гледал съм негови мачове в UFC, кой не е. Всеки мъж си мисли, че може да прави това, което и те. Те си мислят обаче, че могат и да играят футбол. Този човек си е построил неговия бранд и по тази причина заслужава почитание. Надявам се да му хареса по какъв начин ще го посрещнат и какво ще види в България. Успех на Конър Макгрегър! Ако е почитател на Манчестър Юнайтед пратете му поздрави от мен ", показа Димитър Бербатов.

Всъщност именитият ирландец е последовател точно на " алените дяволи ", а също така поддържа още шотландския Селтик, като до неотдавна се считаше, че е почитател и на ПСЖ поради своя добър другар Серхио Рамос, който обаче през лятото се завърна в родната Севиля.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР