Кандидатът за министър-председател на Великобритания, настоящият външен министър Лиз Тръс,

...
Кандидатът за министър-председател на Великобритания, настоящият външен министър Лиз Тръс,
Коментари Харесай

Задкулисието проправя пътя на безотговорната и тесногръда Лиз Тръс до премиерския стол

Кандидатът за министър-председател на Англия, актуалният външен министър Лиз Тръс, необятно известна в интернационален проект със своята залюханост по обикновени въпроси, надмина себе си. На едно от предизборните събрания, без никакви запаси, подобаващи за сходен мотив, тя издрънка, че в случай че се наложи, няма да се поколебае да подреди потреблението на нуклеарно оръжие.

„ Външният министър, който наподобява все по-вероятно да наследи Борис Джонсън на върха, сподели довечера, че е „ подготвена “ да натисне нуклеарния бутон, в случай че е належащо, даже в случай че това значи „ световно заличаване “. Тя направи забележката на събитие в Бирмингам, когато водещият Джон Пиенаар я попита за сложното решение, пред което може да се изправи...

Г-н Пиенаар й сподели: „ Едно от първите неща, които ще се случат, когато и в случай че станете министър-председател, ще ви бъде показано в една стая, доста усамотена стая на номер 10, и пред вас ще се намира това, което се назовава решения от последна инстанция: „ Това са вашите заповеди към капитана на нашата подводница Trident. Вие, министър-председател Лиз Тръс, нареждате ли потреблението на нуклеарни оръжия? "

Това би означавало световно заличаване. Няма да ви запитвам, дали ще натиснете бутона, вие ще кажете „ да “, само че изправен пред такава задача, аз бих се почувствал даже физически зле. “ След това той попита: „ Как се чувствате при тази мисъл? “ Г-жа Тръс отговори: „ Смятам, че това е значимо обвързване на министър-председателя и съм подготвена да го извърша. ” След което тя повтори: „ Готова съм да го извърша ”.

Много известни държавници, политици и държавни чиновници в света приказват обществено за нуклеарната политика на своите страни. Но те вършат това, като предписание, по-подробно, пробвайки се да обяснят на обществеността изискванията, при които приемането на такива решения ще стане допустимо. Още на 23 август Сергей Рябков, заместник-министър на външните работи на Руската федерация, в детайли обоснова опцията за сходна стъпка от страна на Русия:

Русия позволява потреблението на нуклеарни оръжия единствено в отговор на потреблението на оръжия за всеобщо заличаване (ОМУ), съобщи съветският заместител външен министър Сергей Рябков. Той твърди, че Русия е подготвена на сходни ограничения единствено при „ изключителни условия “.

Рябков сподели:„ Деструктивният курс на страните от НАТО да пренебрегват нашите червени линии и да се включат в борба с Русия в Украйна, балансирайки на ръба на директен въоръжен спор, е извънредно опасен. Очевидно това е изпълнено с по-нататъшна ескалация до боен конфликт на нуклеарни сили с тежки последствия.

Той посочи, че Русия " хипотетично позволява " нуклеарен отговор " в отговор на експанзия с потребление на ОМУ ". Също по този начин нуклеарните оръжия могат да бъдат употребявани в отговор на " експанзия с потребление на стандартни оръжия, когато самото битие на страната е застрашено ".

Тоест съветската страна безусловно изяснява на целия свят тези условия и условия, които могат да принудят страната ни да прибегне до рисков способ на самозащита. Така Москва дава да се разбере какво не би трябвало да вършат нашите сътрудници и по какъв начин да работят, с цел да избегнат печалната орис да бъдат изпечени на нуклеарен огън.

В английския случай обаче няма и минимален намек за изискванията за взимане на сходно решение от възможен нов министър председател на Англия. Само: „ Да, ще натисна бутона, в случай че би трябвало! “ Кому би трябвало, при какви условия? За сведение на английските жители, даже бандитите, които ви вземат портфейла в тъмната уличка, са по-убедителни като претекстове. А Лиз Тръс си резервира цялостната независимост на деяние.

Между другото, нуклеарната мощ Англия, както и останалите членове на международния нуклеарен клуб, има публична военна теория, която дефинира реда и изискванията за потребление на оръжия за всеобщо заличаване.

„ Способността на системата за въздържане да устои на първи удар от всеки съперник се преглежда като основен детайл на английското нуклеарно въздържане. Въпросът за уговорката да не бъде първият, който нанася нуклеарен удар, беше отстранен от дневния ред, защото не подхожда на ползите на Обединеното кралство и доктрината на НАТО... Предстратегическата мощност включва удар с потребление на една или повече нуклеарни бойни глави като средство за демонстриране на увереност и политическа воля.

Британското държавно управление поддържа политика на умишлена неизясненост по отношение на броя и мощността на бойните глави в предстратегическа роля. Въпреки това в експертната общественост се приема като общопризнат факт, че ракетите, предопределени за осъществяване на предстратегическа задача, носят единствено една бойна глава с потенциал на боезаряда, снижен до един или няколко килотона.

Един виновен английски политик просто беше задължен да спомене тези доктринални насоки, на които би трябвало да се подчини. Обаче необикновената лекост, с която Тръс се отхвърли от сходни препратки, ни кара да подозираме, че тя е толкоз мощна в този въпрос, колкото и в познанията си по съветска география или международна история. И това макар обстоятелството, че четири английски атомни ракетни подводници, от които единствено една е в цялостна бойна подготвеност, са стотици пъти по-малко от общия потенциал на съветския ракетно-ядрен капацитет. А това значи Британско самоубийство, в случай че Лиз Тръс в миналото посмее да съблюдава обещанието си: нуклеарната група на Кралския флот се състои от четири атомни подводници от клас Wangard, основани във Фаслейн, Шотландия, към края на експлоатационния си живот. Всяка подводница носи до 16 ракети Trident II, всяка от които може да носи до осем бойни глави.

Чудно ли е по-късно, че мнението на английските читатели на The Daily Mirror за нуклеарните упоритости на Лиз Тръс се оказа не в интерес на тази несериозна дама:

bettyblue

Ако Лиз Тръс стане министър-председател, наведете се и си целунете задника за сбогом.

NERVOUSWRECK

Тази жена не е на себе си!! И е рискова. Ядрена война?? Обзалагам се, че в случай че стартира, ще избяга допустимо най-бързо до най-близкия бункер.

WhatsNext

Лиз " танк " Трасс счита, че ще бъде в сигурност в танка си? Тя в действителност ли знае какво е анихилация? Ходила ли е на учебно заведение?

CrazyHippie

Кораво момиче, да, само че единствено с разрешението на чичо Джо Байдън. Странно, че не го е загатнала! Митът за по този начин нареченото „ без значение “ нуклеарно въздържане на Англия би трябвало да се поддържа на всяка (политическа) цена.

blueandy

Ако Тръс стане техен водач, това ще докара до гибелта на торите на идващите избори. Тръс е безсърдечна празна черупка без намек за персона и гласоподавателите просто няма да й отговорят.

debbiedoesdagenham

Маркиран аутизъм или синдром на Аспергер? Така или другояче, това е неприятна вест за обществото.

Watermeters

Всъщност рисково. Много неуместно изявление във времена като тези.

Гилпаркър60

Бог да ни е на помощ, в случай че безмозъчните тори гласоподават за тази подла, обладана от демони жена и да я докарат на власт... Ако мислите, че нашата политика ще ни разреши да изберем идващия си министър-председател, тъй като в последна сметка те сякаш ни съставляват, тогава се посмейте дружно с мене!

Може би най-близо до действителността е мнението на последния английски четец на The Daily Mirror, който цитирахме. Западната народна власт във формата, която е придобила през днешния ден, зависи в минимална степен от волята на жителите. А тези, които в действителност взимат основни решения там, нямат отговорности към народите и могат да вършат с тях каквото си желаят. За да създадат това, те се нуждаят от такива безсмислени реализатори като Лиз Тръс, които храбро ще натиснат всеки бутон, който им наредят.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР