Кандидатът за кмет за София от ВМРО Ангел Джамбазки коментира

...
Кандидатът за кмет за София от ВМРО Ангел Джамбазки коментира
Коментари Харесай

Джамбазки: Кой каквото прави - под юргана, а не по улиците

 Кандидатът за кмет за София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки разяснява получената от София Прайд поддръжка след темата за половата му ориентировка, повдигната в народен ефир от Волен Сидеров. На формалната си страница във Facebook той акцентира, че няма да отстъпи от желанието да забрани гей парада и отвърна остро на изявите на водача на " Атака " в " Референдум " по Българска национална телевизия. По време на предаването във вторник Сидеров нападна задочно Ангел Джамбазки и Красимир Каракачанов, като настоятелното повторение на обвиненията с просрочване на ефирно време наложи отстраняването му от ефира.

Ето го и отговора на Джамбазки:

" Уважаеми уредници на Sofia Pride, парадът ви ще бъде неразрешен от мен - колкото и да ме подкрепяте. Иначе сърдечно благодаря за изразената от вас поддръжка, правя оценка я високо. Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, поданик, на изборна позиция, по тази причина отхвърлям общително отправената покана.

Та тъй като сме на избори, да ви припомня - номерът на бюлетината ми е 34, като си приказваме за поддръжка. Но да сме наясно - в случай че и до момента в който съм кмет, никакви " паради " няма да се организират по софийските улици.

Не отхвърлям и почитам правото ви на персонален избор в персоналния ви живот. Но парадът отпада, занапред да се разберем. Та по този начин, имате осведомен избор: гласувате за Вътрешна македонска революционна организация, получавате ред и сигурност в града, само че персоналният живот си остава у дома. Няма ужасно, това е просто обич, нали по този начин?

И най-после, просто от любознание, като експерти - известни ли са ви и други свидетелства за обострени и хронични прояви на нападателен старешки хомосексуализъм и латентна гей-обсесия, каквито наблюдавахме в народен ефир, и дали повода е единствено систематичната корист с алкохол и опиати? Или просто дългата и поредна политическа травестия си споделя думата? Как мислите? Fair enough?

Хайде, със здраве и кой каквото прави - под юргана, а не по софийските улици ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР