Кандидатът на медицинските науки Андрей Кондрахин разказа какви заболявания предизвикват

...
Кандидатът на медицинските науки Андрей Кондрахин разказа какви заболявания предизвикват
Коментари Харесай

Какви заболявания се причиняват от негативни емоции

Кандидатът на медицинските науки Андрей Кондрахин описа какви болести провокират отрицателни страсти.

Специалистът означи, че човек, гнетящ напрежението, може да го прояви вътрешно. Поради това положение централната нервна система е претрупана, което води до бодърствуване, недохранване.

В това положение човек може да будува през нощта, а денем – да е изтощен.

Лекарят предизвести, че следствията от потискането на страстите могат да бъдат доста болести.

“Вече е потвърдено, че има връзка сред страстите и заболяванията, които могат да зародят заради тях. Всички тъжни събития, свързани с високо равнище на стрес, водят до сърдечни удари ”, сподели той.

Според Кондрахин човек може да развие и сърдечно-съдови патологии, болести на стомашно-чревния тракт, черния дроб и панкреаса.

„ Сдържането на гнева може да докара до това, че по-късно гневът се „ придвижва “ върху вътрешните органи “, изясни специалистът.

Специалистът добави, че всеки може да се застрахова против сходни проблеми. Според лекаря физическата интензивност ще помогне за справяне с такива обстановки – джогинг, колоездене или вървене.

Кондрахин означи, че връзката също оказва помощ. Ако човек не може самичък да се оправи с проблемите, коства си да се обърне към психотерапевт, предлага лекарят. Специалистът ще дефинира какво тъкмо тревожи човек, ще помогне да разберете всичко, ще ви каже по какъв начин да се справите и да работите със страховете и уплахите си.

/Zdrave.to

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР