Кандидат за Конгреса на Калифорния пътува до скандално слабо място

...
Кандидат за Конгреса на Калифорния пътува до скандално слабо място
Коментари Харесай

Кандидатът в Камарата на представителите на Калифорния поема сигурността на границата в свои ръце, купува 400 фута бодлива тел, за да закърпи дупка

Кандидат за Конгреса на Калифорния пътува до скандално едва място на границата на Съединени американски щати с Мексико и взема решение да направи някои поправки на преградата с бодлива тел.

" Това предотвратява сериозен риск за националната сигурност ", сподели Кейт Монро, републикански претендент за 49-ия Конгресен окръг на Калифорния, пред Fox News Digital след визитата си до един от най-скандалните пролуки на границата на Съединени американски щати с Мексико.

Пропастта, известна като „ Проломът на Сан Юдас “ поради местоположението си единствено на километри от мексиканския град Сан Юдас, неотдавна се трансформира в една от горещите точки за мигранти, които желаят да преминат нелегално границата.

Кейт Монро, републикански претендент за 49-ия конгресен окръг на Калифорния, купи 400 фута бодлива тел, с цел да закърпи Сан Юда Break. (Кейт Монро)

San Judas Break се намира в Южна Калифорния и на към 80 благи източно от Сан Диего, далечен регион на калифорнийската пустиня, където границата оби...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР