Кандидат-студентите, които се явиха днес на втория предварителен приемен изпит

...
Кандидат-студентите, които се явиха днес на втория предварителен приемен изпит
Коментари Харесай

Вторият предварителен приемен изпит в УХТ с отлични резултати по математика

Кандидат-студентите, които се явиха през днешния ден на втория прелиминарен приемен изпит по математика в Университета по хранителни технологии /УХТ/, се показаха доста по-добре от сътрудниците им, които държаха Химия и запазване на околната среда. Дори отличните оценки по математика са съвсем 3 пъти повече, а нормално е назад, разяснява след приключването доцент Кремена Никовска, функционален декан. Тя посочи, че комисията не е написала нито една двойка.

В 9 ч. тази заран стартира изпитът по математика, а от 11 ч. - по химия и запазване на околната среда. И двата бяха извършени онлайн и в границите на 60 минути претендентите отговаряха на 25 въпроса. Резултатите бяха оповестени незабавно след приключване на времето.

Третата дефинитивна кандидатстудентска сесия в УХТ ще бъде на 1 юли 2022 година Документи – заявление по пример, тапия за приблизително обучение и другите, посочени в Справочника за 2022/2023 образователна година, както и на уеб страницата на УХТ, се одобряват от 14 до 30 юни.

Всички, които желаят да продължат образованието си в университета и са се явили на изпитите от първата и втората предварителна сесия, наложително би трябвало да подадат документи в посочения период и да подредят мечтаните специалности, в които биха желали да се образоват, в желания от тях ред.

Резултатите от първо класиране ще бъдат оповестени на 3 юли 2022 година във висшето учебно заведение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР