Кандидат кметицата от БСП на петричкото село Кавракирово Калинка Деведжиева

...
Кандидат кметицата от БСП на петричкото село Кавракирово Калинка Деведжиева
Коментари Харесай

Пратиха в психиатрията кандидат кметица

Кандидат кметицата от Българска социалистическа партия на петричкото село Кавракирово Калинка Деведжиева е задържана от петричките служители на реда,след като направила опит да открадне телефон от чантата на служащ в дърводелски завод, оповестява pirinsko.com.

Преди това тя е подала подправен сигнал за пожар до петричката пожарна.

“Това, за подправения сигнал за пожар в пенсионерския клуб, е може би трети или четвърти за към месец. “, сподели управникът на селото Александър Треновски, с който Деведжиева е в открита „ война “ още в предизборната акция. Деведжиева е превозена с екип до профилирана клиника за психологично заболели в Хърсово.

На няколко пъти е сваляла бушоните от ел. таблата на три къщи, с цел да останат хората без ток в нощта, призна за правените погроми от нея в родното и село Треновски.

“Вдигнахме си ръце от нея. Не може това да продължи постоянно! В селото бяхме принудени да събираме подписка,за настаняването и в лечебно заведение.

Да се лекува с време, до момента в който не е късно, както за нея, по този начин и за детето ѝ и майка ѝ “, изясни обстановката по задържането на кандидат-кметицата от Българска социалистическа партия за село Кавракирово Калинка Деведжиева, съперникът ѝ и сегашен кмет от ГЕРБ Александър Треновски.

Калинка Деведжиева събра 12 гласа на отминалите избори за локална власт. “Вероятно за нея са дали своят вот тези, които не са желали да гласоподават, за нито един от претендентите “, съгласно Треновски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР