Кандидат-кметът Васил Терзиев също реши да коментира последните изяви на

...
Кандидат-кметът Васил Терзиев също реши да коментира последните изяви на
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на ПП-ДБ скочи на президента Радев: Безродник! Мегафон на чужда държава

Кандидат-кметът Васил Терзиев също реши да разяснява последните изяви на Румен Радев. Макар и с няколко дни забавяне, тъй като е осмислял думите на президента, Терзиев е стигнал до изводите, че Радев е въплъщение на думите „ безродник “ и „ нихилист “, както и че е мегафон на непозната страна.
Ето какво написа Терзиев:
От няколко дни одухотворявам думите “безродник ” и “нихилист ”, произнесени точно от един човек, който за мен въплъщава и двете. Човек, който би трябвало да е обединител на нацията, а в действителност е мегафон на непозната страна. Той е и един от тези, които се пробват да заместят същинските просветителски начинания и разбирането за съвременен национализъм с на ниска цена популизъм, бетониран в планините на България с над един милион лв. (немалка част от тях държавни пари).
За вероятност: този един милион е сума, с която е допустимо да бъдат направени четири стадиони в учебни дворове, да се оборудват три СТЕМ центъра или да се ремонтират най-малко два покрива на български учебни заведения. Винаги съм вярвал, че достиженията на младежите в науката, бизнеса и спорта, за които в никакъв случай не се приказва задоволително, се издигат доста по-високо от 111 метра стълб. И за чиито триумфи е нужна доста работа и вложения от всички нас.
Няма национализъм без битка, болежка и всеотдайност. Няма никаква всеотдайност във подправени послания, кебапчета и ракийно-форумен национализъм. Патриотизъм за мен е да даваш персонален образец с дейностите си и да работиш за бъдещето на нацията – за нейния стопански разцвет, за нейното просвещение, за въздигането на верните идеали. Да даваш вяра, да градиш религия в нашите качества. И да си подготвен персонално да платиш най-после цената за едно по-добро бъдеще.
Нека не бъдем като безименния човек, а да изберем сложния и постоянно нещастен път на персоналния образец. И дано поколенията, които през годините са извървяли своя път в битката с мрака, да не влизат през днешния ден в ненужни борби под предлог, че го дължат на децата си. Нека към този момент да оставят поколението на техните деца да осъществя своите хрумвания и да градят своето бъдеще. Защото бъдещето е на тези, които ще живеят в него и то се основава СЕГА.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР