Каналите MAX Sport на А1 ще продължат да бъдат дом

...
Каналите MAX Sport на А1 ще продължат да бъдат дом
Коментари Харесай

UEFA Champions League остава в ефира на MAX Sport и през следващите 3 сезона

Каналите MAX Sport на А1 ще продължат да бъдат дом на най-интересния комерсиален футболен шампионат в света – UEFA Шампионска лига – и през идващите три години. A1 закупи също и правата за част от футболните дуели от UEFA Лига Европа и за най-новия шампионат под егидата на UEFA - Лига на конференциите. По-рано това лято компанията завоюва правата за испанската LaLiga за пет сезона и за италианската Serie A за идващите три сезона и сега посредством спортните си канали предлага ненадмината селекция от европейски и латиноамерикански футбол.

От 2018 година насам спортните каналите на А1 включват топ конфликти от конкуренцията във вторниците, както и финалния дуел за трофея. През идващите три сезона разпределението ще остане същото, като всеки вторник по MAX Sport феновете ще могат да гледат най-интересните срещи от UEFA Шампионска лига.

А1 има към този момент и правата за част от срещите от втория по мощ и авторитет европейски клубен шампионат – Лига Европа. По традиция, дуелите в UEFA Лига Европа се организират единствено в четвъртъците, като часовите диапазони са сходни на тези в UEFA Шампионската лига – 19:45 часа и 22:00 часа.

А1 закупи също правата за срещи от още един нов футболен шампионат - UEFA Лига на конференциите. За груповата фаза на Лигата на конференциите ще се класират 32 тима, разграничени в 8 групи по 4 отбора, които ще изиграят по два мача на разменено посещение. Първите дуели ще са на 16 септември, а груповата фаза ще приключи на 9 декември.

„ Когато стартирахме спортните канали на А1, обещахме на нашите клиенти спортно наличие с най-високо качество. Към топ шампионати като испанската LaLiga и италианската Serie A през 2018 година добавихме в портфолиото си и най-значимия клубен футболен шампионат в света – UEFA Шампионска лига. Сега с наслада разгласяваме, че А1 завоюва права освен за UEFA Шампионската лига, само че и за UEFA Лига Европа, и UEFA Лига на конференциите. Това е следващото доказателство за устрема ни да задоволим всеки усет, като изборът от наличие включва още доста от най-интересните спортни събития от света на футбола, баскетбола, тениса, както и редица лични продукции “, съобщи Симеон Донев, старши шеф „ Маркетинг “ в А1 България.

Към момента в богатото портфолио на А1 от права за спортни събития се включват редица забавни шампионати и шампионати от света на спорта. От футбола това са UEFA Шампионска лига, UEFA Лига Европа, UEFA Лига на конференциите, испанската LaLiga, италианската Serie A, Купата на Франция, Купата на Турция, американската Major League Soccer, Copa Libertadores, Copa Sudamericana. В спортните канали на А1 се излъчват и всички най-интересни тенис шампионати на ATP, баскетболното състезание на България (НБЛ) и шампионата за купата, баскетболната Евролига, волейболната Лига на нациите, лекоатлетическата Диамантена лига, хокейната NHL, почитателите на моторните спортове се радват на директните предавания на стартовете на MotoGP, WRC, NASCAR, а тези на бойните – на галавечерите на UFC.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР