Канал 3Като цяло възможен ръстът на заплатите в частният сектор,

...
Канал 3Като цяло възможен ръстът на заплатите в частният сектор,
Коментари Харесай

Петър Чобанов: Задържането на кадри на пазара на труда, изисква по-високи заплати

Канал 3

Като цяло вероятен растежът на заплатите в частният бранш, тъй като пазарът на труда е един от главните пунктове, който изисква нараснало внимание поради дефицита на работна ръка. Задържането на фрагменти на пазара на труда, изисква по-високи заплати и по тази причина такива прогнози са реалистични, сподели в предаването „ Денят онлайн ”, някогашният финансов министър Петър Чобанов.

Един от вероятните разновидностите наемането на служащи от третите страни, само че другият е въпреки всичко да забележим дали тук имаме хора, които не са задоволително уверени, че би трябвало да вземат участие в пазара на труда, един подобен контейнер от хора, които могат да се употребяват и да бъдат привлечени., сподели още той.

На мен митингите ми наподобяват обществени и публични. Хората излизат за своите права, за по-добра вероятност и по-добри приходи. Някои от тях споделят непосредствено, че желаят да останат в България, само че сега не виждат добра вероятност за това и по тази причина методът по, който желаят да изявят своето предпочитание посредством митинги. За да са толкоз доста хора на улицата, съгласно мен, имат съображение. В България не сме надалеч от това при дребна смяна хората да се възмущават. Трябва една дребна искра, с цел да подпали чергата, съобщи Чобанов.

Имаме едно обществото, което следи всеки развой. Събуденото гражданско общество, следейки и публикувайки цените по бензиностанции и като цяло, могат и те да окажат този напън да се види защо става въпрос. За да се направи разбор на наредбата за горивата, би трябвало информация. Не мога да кажа непосредствено, че цените на горивата са високи, по този начин наподобяват съпоставяйки ги с цените в други страни и то преди облагане с налози. Тези цени са доста значими от позиция на инфлацията, по този начин, че мисля, че те са високи, сподели още някогашният финансов министър.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР