Канадският скиор в свободния стил Дейв Дънкан не успя да

...
Канадският скиор в свободния стил Дейв Дънкан не успя да
Коментари Харесай

Канадски скиор е бил арестуван заради кражба на автомобил в Пьонгчанг

Канадският скиор в свободния жанр Дейв Дънкан не съумя да впечатли с достиженията си на олимпийските игри в Пьонгчанг, само че влезе в заглавията с дейностите си отвън пистата. 35-годишният играч е бил задържан, откакто е откраднал автомобил в олимпийското село, заяви CBC.

Дънкан и още едн член на канадската делегация са хванати от полицията в Пьонганг в ранните часове на съботната заран. Те са отмъкнали един от служебните коли, само че са спрели на една от улиците до олимпийското село, а вниманието на органите на реда е привлякъл работещият мотор. Съобщава се, че водачът на транспортното средство, който е бил 35-годишният Дънкан е бил над разрешената норма за алкохол.

" Получихме информация, че членове на нашата делегация са взели участие в случай и съдействахме на органите на реда. Ще се отнесем към този случай доста много съществено. В контакт сме с полицията и канадското посолство ", сподели представителят на Канадския олимпийски комитет Крис Овърхолт.

Дънкан приключи финален в дребния край в скикроса, а от МОК потвърдиха, че е имало случай в олимпийското село. Според информацията на канадската телевизия CBC скиорът е бил освободен от полицията.

Това е втори случай с канадската делегация, откакто преди началото на игрите един от треньорите се опита да нападне член на съветската олимпийска делегация.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Пьонгчанг 2018 (259)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР