Канадската тенис красавица Южени Бушар вече официално се присъедини към

...
Канадската тенис красавица Южени Бушар вече официално се присъедини към
Коментари Харесай

Южени Бушар с красива фотосесия за Sports Illustrated...

Канадската тенис хубавица Южени Бушар към този момент публично се причисли към „ ветеранките ” в изданието за бански костюми Sports Illustrated Swimsuit. Блондинката направи своята втора фотосесия в книжката за тази година, а дебютът й беше в миналогодишното издание. Този път в изявлението към фотосите Джини приказва за страстите при второто заставане пред обектива, за Супербоул и за това кой тенисист би желала да види по бански. Ето и нейните откровения: За втората фотосетия: " Определено беше по-лесно! Бях доста по-малко нервна този път, споделя русокоската. - Чувствах, че имам опит от първата ми поява в списанието, което ми оказа помощ за втората. Това е повече от елементарни фотоси, усещах се изцяло удобно. ”

За дебюта предходната година: „ Нямах визия по какъв начин ще наподобяват фотосите, тъй че през нощта, преди да видя списанието, съвсем не спах от терзание. Странно ми е да разясня свои фотоси по бикини, само че мисля, че станаха много положителни. Особено една от тях, на която съм обърната с тил към обектива. Тя ми е обичана. ”

За реакциите към фотосесиите й: " Не бях споделила на никого, че ще се появя в SI Swimsuit, безусловно трима души знаеха, че съм направила фотосите. Така че първата реакция от моите другари и семейство беше просто цялостен потрес! След това всички ме поддържаха и оцениха фотосите като страхотни. Разбрах, че мога да реализира и нещо отвън тениса, а почитателите ми безусловно пощуряха. ”

За позирането единствено по бикини: „ В началото се усещах много скована, като нямах нищо по себе си. Но фотографите бяха толкоз благи. Направиха всичко, с цел да ме успокоят, накараха ме да се усещам доброволно. Дадоха ми убеденост и по-късно цялата работа се трансформира в развлечение. ”

Кого от сътрудниците си би желала да види по бански? „ Определено Рафа Надал, бих желала да прибавя и Федерер. Кой не би желал да види двамата най-хубави тенисисти на всички времена носещи... съвсем нищо?! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР