Канада регистрира 286 нови случая на заразяване с коронавирус през

...
Канада регистрира 286 нови случая на заразяване с коронавирус през
Коментари Харесай

Канада регистрира 286 нови случая на заразяване с коронавирус, нови 648 смъртни случая в Мексико

Канада записва 286 нови случая на заразяване с ковид през последното денонощие, съобщи ТАСС, като се базира на канадското здравно министерство. Общият брой на инфектираните с ковид в Канада е към този момент 104 204.

Канадското здравно министерство заяви в понеделник за 668 нови случая на заразяване. От министерството обясниха внезапния скок в броя на случаите на заразяване с обстоятелството, че доста райони на Канада са разгласили едновременно данните си за разпространяването на вируса за предходните три дни. В провинция Онтарио бе направено всеобщо тестване на задгранични служащи (предимно мексиканци), които правят сезонни работи във ферми в южната част на Канада. Сред тестваните са регистрирани 177 случая на заразяване.

Канада записва 218 нови случая на ковид

Общият брой на умрелите от ковид в Канада е 8591.

Мексиканските управляващи записаха 648 смъртни случая от ковид в Мексико за последното денонощие - със 175 повече от предходния ден.

Общият брой на умрелите от вируса в Мексико е над 27,7 хиляди, съобщи на конференция през вчерашния ден основният епидемиолог на мексиканското здравно министерство Хосе Луис Аломия, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР