Камшикът от мнозинството в Камарата на представителите Том Емър (R-Минесота)

...
Камшикът от мнозинството в Камарата на представителите Том Емър (R-Минесота)
Коментари Харесай

Тръмп помита одобрението на ръководството на Републиканската партия в Камарата на представителите с подкрепата на конгресмена Том Емър

Камшикът от болшинството в Камарата на представителите Том Емър (R-Минесота) хвърли поддръжката си зад Доналд Тръмп за републиканската президентска номинация за 2024 година в сряда, затвърждавайки водачеството на Републиканската партия в Конгреса зад някогашния президент.

Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.), водачът на болшинството Стив Скализ (R-La), ръководителят на конференцията Elise Stefanik (R-NY) и ръководителят на Националния републикански комитет на Конгреса Ричард Хъдсън (R-NC) всички преди този момент поддържаха Тръмп в републиканските първоначални избори.

Emmer по-рано уточни, че може да не поддържа нито един претендент и разгласи поддръжката си едвам откакто Scalise излезе за Тръмп във вторник.

„ Демократите ясно дадоха да се разбере, че ще употребяват всеки инструмент в своя боеприпас, с цел да се опитат да задържат Джо Байдън и неговите провалени политики на власт “, ​​каза Емер на X. „ Не можем да им позволим. Време е републиканците да се обединят зад я...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР