Кампанията „Ветеринарни лекари на живо“ на PURINA® е сред петте

...
Кампанията „Ветеринарни лекари на живо“ на PURINA® е сред петте
Коментари Харесай

Българска кампания в социалните мрежи е сред 5-те най-добри в Европа

Кампанията „ Ветеринарни лекари онлайн “ на PURINA® е измежду петте най-хубави в категорията „ Кампания в обществените мрежи “ в влиятелния интернационален конкурс SABRE Awards. Ежегодно в информационния конгрес вземат участие акции от Европа, Африка и Близкия изток, като през 2018 година броят им надвишава 2500. Инициативата е създадена в границите на дълготрайното партньорство сред PURINA® и APRA Porter Novelli и ще се бори за първа премия на финала на състезанието през месец май в Амстердам.

Кампанията взе участие и в състезанието BAPRA Bright Awards на Българската асоциация на ПР организациите, който се организира късно нощес в София. Екипът на организацията завоюва 5 награди, а отличените планове бяха в категориите „ Корпоративен ПР “, „ Public Affairs “, „ Комуникационна акция на годината “ и „ Агенция на годината “.

Кампанията „ Ветеринарни лекари онлайн “ се организира на Facebook страницата на PURINA® България в действително време. Инициативата се реализира с поддръжката на над 70 ветеринарни клиники в цялата страна и е ориентирана към възстановяване на качеството на живот на домашните любимци и улеснение на достъпа до здравна помощ. Потребителите, задали въпрос в онлайн полемиката, получават ваучери за безвъзмезден профилактичен обзор на своя домакински любим в партньорските клиники.

През 2017 година PURINA® провежда 4 онлайн просветителни сесии, отдадени на грижата за домашните любимци. В лекциите взеха присъединяване осем ветеринарни лекари от най-големите клиники в страната, а тематиките, на които се подчертава, бяха отдадени на здравословните проблеми на домашните любимци и провокациите, пред които се изправят притежателите им. По време на обучителните сесии на потребителите бяха разяснени кои са главните признаци на разнообразни болести при животните, по какъв начин притежателите им да предотвратят появяването им, както и спецификите при хранене на домашния им любим.

В четирите онлайн лекции, които се организираха през 2017 година, ветеринарните експерти дадоха отговор на над 550 въпроса, а видеата бяха гледани над 280 000 пъти. През тази година са планувани още 3 онлайн сесии, които ще обзет по необятен кръг от тематики, с цел да могат да отговорят на всички въпроси на притежателите на домашни любимци и да им оказват помощ да бъдат по-добри дружно.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР