Кампанията на президента Байдън приветства поредица от събития, провеждани от

...
Кампанията на президента Байдън приветства поредица от събития, провеждани от
Коментари Харесай

Байдън приветства митингите на Бърни Сандърс, насърчаващи работниците в суинг щат, докато Тръмп ухажва работническата класа

Кампанията на президента Байдън приветства поредност от събития, провеждани от сенатор Бърни Сандърс, I-Vt., в основни щат Уисконсин, с цел да сплоти служащите преди изборите през 2024 година, в които някогашният президент Тръмп насочва личен апел към групата. 

Сандърс организира общо шест събития „ Изграждане на силата на работническата класа “ в целия Уисконсин от сряда до събота, тук-там като Маунт Плезънт, Шебойган, Каукауна, Стивънс Пойнт, О Клер и Ла Крос. 

„ Развълнувани сме, че имаме сенатор Бърни Сандърс в Уисконсин, с цел да води акция за единствения претендент в тази конкуренция, който се бори за трудещите се: Джо Байдън “, сподели прессекретарят на акцията на Байдън в Уисконсин Тимъти Уайт в изказване за Fox News Digital. 

„ Докато президентът Байдън търси отговорност от Big Pharma, като понижава разноските за медикаменти с рецепта и построява стопанска система, която работи за всички – Тръмп се концентрира единствено върху раздаването на данъчни даре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР