Кампанията на Ники Хейли пуска нова реклама, фокусирана върху нейните

...
Кампанията на Ники Хейли пуска нова реклама, фокусирана върху нейните
Коментари Харесай

Съпругът на Ники Хейли е включен в реклама на кампанията, след като тя го спомена в дебат

Кампанията на Ники Хейли пуска нова реклама, фокусирана върху нейните възгледи за външните работи – и брачна половинка Майкъл Хейли – до момента в който тя се пробва да надгради възходящата инерция в намаляващото първично поле на републиканците.

Рекламата стартира със фотоси, които улавят завръщането на Майкъл Хейли през 2013 година от първото му разполагане в Афганистан. По време на 30-секундния спот някогашният губернатор на Южна Каролина и дипломат в Организация на обединените нации приказва за компликациите, които брачният партньор й е изпитал след завръщането си.

„ Когато Майкъл се върна от Афганистан, мощни шумове го стреснаха “, споделя Хейли в рекламата. „ Той не можеше да бъде измежду тълпи. Преходът беше сложен. “

Рекламата, наречена „ American Strength “, ще се пуска по лъчение, кабелна телевизия и цифрови платформи. Подробности бяха получени за първи път от CBS News преди стартирането му в петък заран.

Четвърти републикански президентски спор в сряда вечерта Ники Хейли похвали службата на брачна половинка си за страната му в отговор н...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР