Кампанията на Националната агенция по приходите тази година се нарича

...
Кампанията на Националната агенция по приходите тази година се нарича
Коментари Харесай

Данъчни образоват ученици в Бургас

Кампанията на Националната организация по приходите тази година се назовава „ Влез в час с налозите “ . Тя се организира за четвърти път и е ориентирана към децата от 14 до 18 годишна възраст. Целта е, те да получат съществени знания за данъчната и осигурителната система в страната. Лектори от Национална агенция за приходите Бургас към този момент започнаха срещи с учениците.
По време на часовете по данъчна просвета средношколците получават практична и потребна информация за електронните услуги, които дава приходната организация, за това по какъв начин да разграничат същинската от подправената касова записка, за какво е належащо постоянно да пожелаваме касов бон. В образованието, по сухите привидно данъчни тематики са влючени и видеоматериали с присъединяване на известни лица.
В четвъртото издание на „ Влез в час с налозите “ Националната организация за приходите ще раздаде 10 огромни награди. Всички възпитаници могат да посетят уеб страницата на акцията www.vlezvchas.bg, където да получат повече информация за плана и да се състезават в интерактивна игра за премиите.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР