Кампанията беше донякъде безинтересна, но беше интересна с нетрадиционни пиар

...
Кампанията беше донякъде безинтересна, но беше интересна с нетрадиционни пиар
Коментари Харесай

Хампарцумян: Ако не гласуваш, пълниш кацата на най-икономически неактивните и изостанали

„ Кампанията беше ненапълно безинтересна, само че беше забавна с нетрадиционни пиар ходове – Доклада на финансовото министерство, някакви акции там на вътрешното министерство, на строителното министерство, всички въздействия, които идват волно или несъзнателно от президентството. Участваха хора, които не безусловно би трябвало да вземат участие ”, сподели финансистът Левон Хампарцумян пред Нова телевизия в коментар за предизборната акция за изборите на 2 април.

Според медийния специалист Георги Лозанов в тази акция не е имало послания, които не сме чували.

„ Отдавна в тези акции са значими „ черните лебеди ” – да се случи нещо. „ Черният лебед ” на тази акция беше отчетът „ Магнитски -2 ”, само че тук ги посрещна хибридната агитация и много ги обезсили. Основната цел на тази агитация е да покаже, че западът е в някакъв смисъл същинският зложелател на националния ни интерес ”, сподели Лозанов.

Хампарцумян прикани хората да гласоподават за тези, които харесват. „ Ако не гласуваш, пълниш кацата на най-икономически неактивните и изостанали съграждани. Де факто се оказва, че полуграмотните ще дефинират бъдещето на страната. Защо да го вършим ”, сподели финансистът.

Според Лозанов това са вторите ни избори по време на война и задачата е да се смени международния ред и ние още веднъж да останем руски спътник. „ Нека не забравяме, че това е залога ”, изясни той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР