Кампания Не на стреса стартира в Пловдивски културен институт като

...
Кампания Не на стреса стартира в Пловдивски културен институт като
Коментари Харесай

Борим стреса с танци и венец от 108 мъниста

Кампания " Не на напрежението " започва в Пловдивски културен институт като част от националната самодейност. „ Ежедневно се сблъскваме с крайни периоди, от нас се чака да взимаме бързи решения, персоналният и професионалният ни живот се движат на прекомерно бързи обороти и това трансформира напрежението в неминуем сателит, дразнещ възприятие на паника и безсилие. Пловдивски културен институт прегръща хрумвания, които подтикват възстановяване качеството на живота на хората и се стреми посредством редица забавни и потребни начинания да обезпечи предварителна защита на напрежението “, обясни директорът на института Марияна Стракова. 

Освен богатият седмичен график, от който пловдивчани и посетители на града могат да избират през целия април своята анти-стрес подготовка всред класовете по модерни, съвременни, национални и хип-хоп танци, зумба, комбинирана гимнастика, йога и духовни практики, високоинтензивни тренировки и аеробика, те могат да посетят и специално проведени събития.

На 14 и 15 април сред 13 и 18 часа е двудневният на практика семинар „ Цялостна физическа кондиция “ с Ивайло Димитров. За дамите е сесията „ Женски сакрален кръг по НОВОлуние “ на 15 април от 11 до 13 часа. „ От дълбока античност в синхрон с естествените цикли дамите са се събирали в общности, където намират предпазено пространство за своите усеща, страсти и прекарвания. Женският кръг е прекарване от дами за дами, споделено пътешестване, в което да бъдем себе си - чувствителни, достоверни, раними,  откровени, свободни  и смели ”, изясни Стракова.

В Деня на Земята 22 април ще бъде осъществен неповторим обред в границите на " 108 Prana Flow Pranams Master Class ", в който със 108 молитвени мъниста ще бъде основан създаден заветен венец (мала) на любовта, смирението и благодарността към планетата.

На 21 и 22 април първият фестивал по настолни игри “Board with me ” ще показа забавни и занимателни форми за отмора и освобождение от напрежението посредством разнородни игри в фамилна и другарска среда.

На 28 април е срещата с професионалните треньори Диляна Костова и Мартин Димитров - „ Опознай стреса-обикни живота-дари си здраве! “. На идващия ден Ованес Будакян ще изнесе удобен семинар по Тай дзи цюан.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР