Камион, пътуващ от Грузия за Турция, бе засечен от митничари

...
Камион, пътуващ от Грузия за Турция, бе засечен от митничари
Коментари Харесай

Митничари откриха контрабанден мед, скрит в резервоар на кам...

Камион, пътуващ от Грузия за Турция, бе засечен от митничари като рисков. В багажното поделение откриха съмнителна компактност и го пренасочиха към рентгеновото устройство на граничния пункт. При обстойния обиск бяха конфискувани 157 кг. контрабанден кестенов мед в 4 варела, укрити в автомобила.

 Анадолска организация

При друга интервенция екипите на същата митническа работа откриха съмнителна компактност в частите на влекача и ремаркето на различен камион. При осъществения оглед в транспортното средство е открито, че в страничните отделения на влекача и в 10 варела, скрити в ремаркето, има близо 70 кг. кестенов мед.

 

Отново на митническия пункт Сарп, сред Грузия и Турция е открита необикновена централизация в резервоара за горивото на друго транспортно средство, което е трябвало да влезе в Турция. В резултат на следствието са конфискувани над 90 кг. мед, скрити в резервоара на транспортното средство.

 Анадолска организация

Установено е, че контрабандисти са употребявали същия способ още два пъти и са били разкрити от екипи на митническите органи, като са открити 212 кг. незаконен мед. 

 Анадолска организация

Като цяло, единствено този месец, са иззети общо 530 кг. кестенов мед, предопределен за внасяне в Турция при нездравословни и несъответствуващи условия. Започнато е следствие на случаите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР