Камила Грабска е човек, който не просто няма късмет, но

...
Камила Грабска е човек, който не просто няма късмет, но
Коментари Харесай

Да изгубиш социални помощи заради състезание по хвърляне на елхи

Камила Грабска е човек, който не просто няма шанс, само че за жалост е и без доста огромен триумф в своите правосъдни каузи. През 2017 година Камила е претърпяла автомобилна злополука и по-късно 5 години не е можела да работи, да не приказваме за повдигане на тежки предмети, в това число и покупки от магазина. По нейните думи, дамата е страдала от доста съществени проблеми и постоянно пиела обезболяващи, само че тук идват и неприятните изненади.

Ирландката е била фотографирана да печели съревнование по мятане на коледни елхи през януари 2018 година Снимките са направени към 11 месеца по-късно. През идващите години, Камила стартира да взима помощи и даже пуска иск за сумата от 820 хиляди $, като повода е, че желае да удължи времето си за възобновяване.

Проблемът обаче е, че когато излизат фотосите в съда, обстановката става напълно друга. Материал на локален вестник показва, че 36-годишната Камила е била ударена в тил на 3 февруари 2017 година Жената обяснила, че действително има невероятни и непрекъснати болки в гърба, врата и гръбнака. Болката, която изпитва, я оставила съвсем инвалидизирана, като нямала повече опция даже да си играе с децата или да стои на работа.

Грабска изяснява, че откакто не може да работи повече, желае сумата от 820 хиляди $, което е нейната заплата в границите на 5 години, действително обаче се оказва, че заплатата ѝ за този интервал се прави оценка на към 542 хиляди $. Съдът демонстрира фотосите през 2018 година и ги открива по случайност, въпреки всичко вестниците отразявали това съревнование по мятане на коледни елхи. Същото е било извоювано от Грабска и там въобще не наподобява на измъчен човек.

На фотосите ясно се вижда, че дамата хваща крепко дървото и съумява да го хвърли със мощ на най-далечно разстояние. Макар и да звучи необичайно, ирландците измислят най-различни празници и занимания, защото множеството коледни елхи по-късно стават за дървен материал. Това е обичайно остаряло съревнование на ирландските дървари. Шампионът постоянно се дефинира по най-дългото разстояние. По-важното е Грабска прави три поредни хвърляния и никой даже не е схванал, че е страдала по някакъв метод. Вестникът качва и втора фотография на Камила, където театралничи с премията си. Съдия Кармел Стюърт споделя, че след показаните фотоси, изискал да разбере и какви са били размерите на дървото, става известно, че то не е по никакъв начин малко и демонстрира мощ и устойчивост на Камила, затова няма по какъв начин да удовлетвори желае ѝ. В съда, Камила признала, че е изпитвала болежка, до момента в който взе участие в надпреварата, само че се усмихвала за фотосите, тъй като се опитвала да води естествен живот.

В друго видео, изтекло в обществената мрежа, Камила се бори със своя далматинец и си играе в продължение на час, освен това без никакви проблеми или даже да демонстрира следи от болежка. По мнението на съдията, откакто се среща с целия случай, показва че най-вероятно Камила може да е имала някакви краткотрайни болки, само че или ги е превъзмогнала или към този момент е изцяло свободна. Съдът разпуска делото и повече не дава никаква информация, само че е известно, че няма да бъдат заплатени други суми.

По мнение на съдът, сходни каузи има постоянно, защото от ден на ден хора се стремят да излъгват системата и измислят всевъзможни болести. Въпреки многочислените напомняния, че се вършат инспекции, затова пациентите могат да бъдат изправени на съд и да връщат пари. До този миг е несъмнено, че никой не е изгорен поради хвърлянето на елха – такова съревнование има единствено в Ирландия.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР