Камерата за 25-ия филм за Джеймс Бонд ще се завърти

...
Камерата за 25-ия филм за Джеймс Бонд ще се завърти
Коментари Харесай

Гледаме Рами Малек в новия филм за Джеймс Бонд

Камерата за 25-ия филм за Джеймс Бонд ще се завърти през април и в него е доста евентуално да взе участие пресният притежател на „ Оскар “ Рами Малек, който бе отличен от Американската академия за ролята на Фреди Мелкюри в биографичната лента „ Бохемска рапсодия “.

Работното заглавие на следващия филм за Агент 007, който ще снима режисьорът Кари Фукунага („ Истински детектив “), е Shatterhand („ Разбиващата ръка “). Рами е доста покрай сключването на контракт да изиграе ролята на неприятния в творбата – главния зложелател на основния воин, в чиито костюм за финален път ще влезе Даниел Крейг.

Слухове за допустимо влизане на Рами Малек в екипа кръжаха още през декември, само че тогава американският артист с египетски корени беше ангажиран с последния сезон на „ Господин Робот “ - сериала, в който е хакер с психически проблеми, и разгласи, че ще му е невероятно да работи по двата плана по едно и също време.

Закъснението в графика на продукцията за шпионина обаче му направи услуга и в този момент Рами евентуално в най-скоро време ще подпише договор за облика „ на арабин или източноевропеец, показан в негативна светлина “. Новият филм за Бонд трябваше да излезе през декември тази година, само че след няколко отлагания датата на премиерата бе преместена на 8 април 2020 година

През това време режисьорът Дани Бойл бе сменен с Кари Фукунага поради „ креативен разлики “ с продуцентите. Първоначалният вид на сюжета също бе отритнат и създателите – сменени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР