Камерън Диас има блестяща филмова кариера. Оказва се, обаче, че

...
Камерън Диас има блестяща филмова кариера. Оказва се, обаче, че
Коментари Харесай

Какво е мечтала да работи Камерън Диас

Камерън Диас има блестяща кино кариера. Оказва се, обаче, че русокоската надалеч не е мечтала да бъде актриса.
 Камерън Диас, Джейми Фокс, Back in Action и новината за завръщането на актрисата към киното
Камерън Диас се завръща

Пенсията не е за всеки

На 30 август звездата от " Ангелите на Чарли " отпразнува своя 50-годишен празник. По този мотив Entertaiment Tonight направи ретроспекция на кариерата на Диас, връщайки се обратно във времето към някои от първите изявленията с актрисата.

Оказва се, проектът ѝ първоначално въобще не е бил да играе пред камера.

Камерън Диас постоянно е желала да бъде зоолог, разкрива за това самата тя. " Това беше нещото, което планирах през по-голямата част от живота си. "

В реалност актрисата в никакъв случай не се е страхувала от славата, нито е имала съществени терзания лицето и името ѝ да бъдат разпознаваеми от хората. " За мен не е значимо да съм звезда. Това, че името ми е известно, не е нещо, което е значимо за мен ", споделя тя.

Филмовата кариера на Диас стартира, когато е на 21 години с присъединяване си в " Маската " от 1994 година, дружно с Джим Кери. Въпреки че тогава няма съвсем никакъв опит в киното, камерата явно я обича и тя продължава да играе в редица хитови продукции като " Ангелите на Чарли ", " Ах, тази Мери ", " Ваканцията " и други Така Камерън Диас се трансформира в онази звезда, която както към този момент споменахме - не се плаши от известността и автографите.

2014 година е повратна за русокоската. Диас се среща с любовта на живота си Бенджи Мадън. Следващата година двамата подписват брак и малко по малко актрисата се отдръпва от светлината на прожекторите. През 2018 година тя публично афишира своето " пенсиониране ", а година по-късно проплаква щерка ѝ Радикс.

За Камерън фамилията е най-големият ѝ приоритет, само че въпреки всичко не отхвърля, че актьорството ѝ липсва.
 Камерън Диас, Бенджи Мейдън и по какъв начин означиха седмата годишнина от сватбата си
Перфектното семейство на Камерън Диас

И какво отпразнуваха в него

Коментирайки тематиката за салдото сред работата и фамилията, актрисата е на мнение, че всеки един човек би трябвало да знае по какъв начин да разпредели тези 100% от времето и силата, които има в другите сфери от живота си. " Всеки би трябвало да е наясно какъв брой да даде във значимите за него неща от живота ", счита Камеръс Диас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР