Камера в шпионката е най-новият хит, който изненадва неприятно домовите

...
Камера в шпионката е най-новият хит, който изненадва неприятно домовите
Коментари Харесай

Камера в шпионката издава крадеца

Камера в шпионката е най-новият шлагер, който изненадва неприятно домовите крадци, тъй като ги вади от анонимност. Устройството по нищо не се разграничава от общоприетата шпионка, само че за раазлика от нея снима с огромен ъгъл всичко протичащо се на етажната площадка.

Екип от столични служители на реда, проверяващи домовите обири на територията на най-актуалните квартали, разказа най-новите и ексцентрични способи, с които ние можем да изненадаме крадецаа, а не той нас, написа в. "Телеграф ".

Камерата в шпионката прави работа против ниския и междинен сан апаши, атакуващи жилищата измежду бях ден, до момента в който притежателите са на работа. Цената й варира от 55 до 100 лв.. Вариантът е да бъде обвързвана към тв приемник и по този метод да виждаме на екрана придвижването пред входната врата. Ако желаеме обаче да разполагаме със запис, би трябвало да си купим DVR устройство и хард диск с потенциал от 1 терабайт, на който могат да се съхраняват записи за последните две седмици. Цената на DVR-ите е към 140-160 лв., като още толкоз коства и хард дискът.

Зад огромните огледала в кооперациите и блоковете също могат да се инсталират скрити камери.

Част от обираните към този момент жители са избрали да слагат във всяка една стая от жилището си скрита камера. Тайните видеоочи могат да се инсталират в колоните на музикалната уредба, контакти, лампи и всевъзможни ексцентрични места. Цената на камера за една стая варира от 65 до 110 лева, като до момента сходни ограничения са дали отлични резултати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР