Камелия и любимият й мъж Цветин, с когото се оказа,

...
Камелия и любимият й мъж Цветин, с когото се оказа,
Коментари Харесай

Камелия и Цветин спретнаха стая за бебето

Камелия и обичаният й мъж Цветин, с който се оказа, че от седем години имат формален брак, са подготвили стаята за бебето, научи " България през днешния ден ". Момиченцето подари Камелия с насладата на майчинството на 52 години, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай.



" Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ ", грее от благополучие на фотографията до леглото на новороденото Камелия. Изпълнителката на " Огън момиче " благодари на всеки, оказал помощ за раждането на " благото наше всичко ", написа още в социалката си неостаряващата русокоска.

Според изявления в медиите Камелия не е биологичната майка на бебето, само че е записана като негов родител аставник.

През годините дотук певицата е била бременна няколко пъти, само че не е успявала да задържи бебето поради спонтанни аборти.

" Искам да имам деца и, повярвай ми, съм направила всичко допустимо да имам деца. Чисто прочувствено и хормонално, в случай че в миналото опиша през какво съм предходна, никой няма да повярва, че мога да наподобявам по този начин и да съм с всичкия си ", изповяда пред Мон Дьо преди две години русата упоритост.

" Загубила си три бременности, очакванията ти рухват, първоначално го пожелаваш като нов подарък или нова ария, след това осъзнаваш, че това е различен тип прекарване и различен тип подготвеност на тялото, мозъка и душата в синхрон да преживеят. В тази ми посока аз направих всичко и в случай че в действителност би трябвало в този живот да имам деца, ще имам ", зарече се още Камелия. Тогава тя не скри, че крахът на всяка бременност се посреща доста мъчно, с настървение, с обвинявания към околните.
 Фолкзвездата и Цветин най-сетне станаха родители Фолкзвездата и Цветин най-сетне станаха родители


" Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, чаках близнаци. И си споделих - с цел да се случи това нещо, или съм подготвена да го преживея, или това е моят белег, с цел да мога да продължа напред ", показа изпълнителката на " Луда по теб " точно на 50-ия си рожден ден.

Още по-отдавна в предаването на Венета Райкова на Камелия отново й се наложи да разяснява мъчителната тематика за децата.

" При мен е физиология. Стига ненапълно плодът и стопира да се развива ", оплака се Камелия и посочи, че не стресът е причина за абортите й.
 Камелия се радва на бебето Камелия се радва на бебето


Първия път, когато претърпяла загубата на нероденото си бебе, това й се отразило доста зле. " Психиката ми рухна, паднах, плаках, затворих се, отхвърлих се от всичко. Ненавиждах себе си, живота за няколко дни ", призна певицата.
 Цветин с бебето Цветин с бебето


С помощта на Цветин съумяла да преодолее тежкия миг. Последвал обаче втори несполучлив опит да се снабди с поколение. Камелия научила, че е заченала, до момента в който се прибирала от морето. " И 20 дни по-късно към този момент плода го нямаше. Последния път, когато стана същото, просто се напих. Не плаках толкоз доста ", описа преди време тя.

Фолкзвездата е предходна през всички процедури, които докторите предписват на дами с нейните проблеми, само че медицината не й помогнала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР