Камелия е едно от най-ярките имена на родната музикална сцена.

...
Камелия е едно от най-ярките имена на родната музикална сцена.
Коментари Харесай

На 50 г.съм по-търпелива и спокойна:Камелия - slava.bg

Камелия е едно от най-ярките имена на родната музикална сцена. Хитоивете й са безчет, а тя е посочена с изключение на за надарена и за една от най-красивите певици у нас. Само преди месец навърши 50 години. За ровносметките, любовта и кариерата, изпълнителката приказва искрено пред "Телеграф ".

- Камелия, преди месец отпразнувахте половин век. Как посрещнахте рождения си ден тази година?

- Ресторантите не работеха, нямаме право да се събираме на групи и отложих събирането и отпразнуването с другари, само че на 9-и уместно избухнах у дома с Цветин (смее се). След среднощ си направихме хубаво посрещане и радостно празнуване с музика и танци. Даже пуснах клипчета с отварянето на шампанското, забавлявах се и по този начин посрещнах рождения си ден. На идващия ден имах стотици позвънявания и есемеси.

- Имаше ли някой по-специален?

- Не е от избран човек или група от хора. На подобен празник доста неща започваш да виждаш, да изкристализират. Обадиха ми се хора, които не чаках, и бяха доста положителни, други, които се „ пишат за другари “, бяха доста обрани. Естествено, пожеланията на майка ми и на Цвети, най-любимите и близки хора, са най-важни за мен. Оказа се, че даже човек да не се вижда с някого постоянно, близостта в действителност си е непосредственост, без значение от дистанцията, а хора, с които физически си бил близо, се оказаха отдалечени.

Има ли нещо през тези години, за което съжалявате?

- Не, нямам нищо, за което да скърбя. Нито това, че на 26 съм стартирала музикалната си кариера. Не скърбя, че не е по-рано, че е по подобен метод. Не скърбя за решенията, които съм вземала, не скърбя даже за неточности, които съм правила, тъй като от позицията на времето мога да кажа, че те са ми показвали пътя за други неща, които да подхваща и развия. Ако не съществуваха тези неточности, нямаше да се изградя като Камелия към днешна дата. Благодарна съм за всяко нещо, което ми се е случило, и не скърбя за нищо.

- Изживяваме доста сложни времена, смятате ли, че точно тези моменти на тествания ни помогнаха да си отворим очите и осъзнаем кои хора са покрай нас и ни обичат в действителност?

- Да, по този начин е. С деяние, с държание, най-много е обвързвано с чувство, осъзнаване, израстване, приемане. Щом се случва на мен в тъкмо този интервал от живота ми, значи е трябвало по този начин да стане – било то нещо да пусна, да приема, да науча. Лично мен тази пандемия ме направи по-чувствителна. Човек, като се поизчисти малко от безсънни нощи и единствено работа, става някак по-чувствителен, усеща кой, къде, по кое време, за какво, има ли откровеност, фалш...

- Като приказваме за откровеност и фалш, допустимо ли е в средите на шоубизнеса да има същински другари?

- Трудно е, само че не е невероятно съгласно мен. Приятелството е двустранен развой и двете страни би трябвало да са на еднообразно равнище, с цел да има другарство, в противоположен случай съществува единствено его. Когато двете страни са на друг стадий от егото си, тогава другарството не е допустимо, само че едно почитание е допустимо тъкмо при такива обстановки.

- Вие несъмнено сте една от дамите в светските среди, която може да се похвали с най-перфектната визия. 20-годишните девойки могат единствено да ви завиждат на тялото. Как го поддържате?

- Храня се здравословно – у дома имам личен готвач в лицето на Цветин (смее се). Той е доста ученолюбив, любопитен, готви необикновено, с друга техника. Приготвя храната постепенно, на ниска температура, с доста добавки от сушени храни на прахуляк. Аз не се греша, той е визионерът в тази посока. Имам му доверие и каквото ми предложи, пия и хапвам; развличам се и пребивавам с положителна сила. Не изключвам спортуването, постоянството и желанието ми да наподобявам добре. Постоянно се трансформирам и по тази причина по този начин наподобявам... Позитивно мислене, постоянен сексуален живот, наслада у дома и задоволство от всичко, което ми се е случило до момента в живота. Всичко това води до подобен резултат.

Вие самата готвите ли и имате ли обичан специалитет, или сте от дамите, които са „ скарани “ с печката?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР