Камарата на строителите в България изпрати писмо по премиера Стефан

...
Камарата на строителите в България изпрати писмо по премиера Стефан
Коментари Харесай

Камарата на строителите подкрепи Артекс за градежа на Златен век |

Камарата на строителите в България изпрати писмо по премиера Стефан Янев, в което показва поддръжка към „ Артекс Инженеринг “ АД за продължение на строителството на небостъргача „ Златен век “.

Нашето схващане е, че държавните и общински институции, на които по закон са предоставени функционалности, свързани със строителния развой, са длъжни да работят законосъобразно, добросъвестно и умело при осъществяване на нормативно избраните им пълномощия. Проектът „ Златен век “ е на подобен стадий на строителство, който допуска, че всички условия, свързани с неговото създаване е трябвало от дълго време да бъдат изяснени. Разнопосочните решения на българските институции са обезпокоителен сигнал за нарушение на бизнес климата и развиването на бранш „ Строителство “, пишат от организацията на огромните строителни компании у нас.

Според камарата " в този миг и отсега нататък меродавни следва да бъдат решенията на българския съд ".

Апелираме способените органи при взимане на виновни решения да съблюдават правилата на правовата страна, да основават предпоставки за определяне на добър бизнес климат, откриване на нови работни места и стимулиране на модерното развиване на градовете при съблюдаване на европейското и национално законодателство, декларират още от КСБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР