Към рекламната кампания за новата колекция на Кание Уест Yeezy

...
Към рекламната кампания за новата колекция на Кание Уест Yeezy
Коментари Харесай

Парис Хилтън се появи преобразена като прислужница

Към рекламната акция за новата сбирка на Кание Уест Yeezy Season 6 се причисли Парис Хилтън и то в непредвиден облик. Тя се превъплъти в своята „ върла другарка “ Ким Кардашиян – същите прическа и облекла. Естествено, много мъчно двете могат да бъдат комплицирани - Хилтън не може да се похвали с обилните форми на Кардашиян. Снимките, направени в границите на новата рекламна акция, в началото се появиха в страниците на Ким в обществените мрежи, а малко по-късно и в профила на Парис.

Много от феновете на двете звезди мъчно преглъщат това съдействие. Те не са не запомнили, че връзките сред двете са били много комплицирани, когато Парис бе звездата, а Ким – просто нейна асистентка, която й оказва помощ в избора на рокля.

След като известността на Ким Кардашиян внезапно се ускори, двете дами стопираха да си поддържат връзка. Не липсваха и нападки една против друга. Миналата година обаче на това се постави край. Семейството на Хилтън бе поканено на обичайното празненство по случай рождения ден на Крис Дженър. Оттогава ледът сред Парис и Ким стартира интензивно да се топи. Те няма какво да разделят между тях. Ким е щастлива многодетна майка, а Парис готви дълго чакана женитба.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР