Към настоящия момент знаем, че загиналият е на 26 години,

...
Към настоящия момент знаем, че загиналият е на 26 години,
Коментари Харесай

Гергана Микова: Не е имало взрив в Арсенал, става въпрос за запалване

Към сегашния миг знаем, че починалият е на 26 години, а потърпевшият е на 46 години. Става въпрос за нарушаване на технологията, при която се работи в този завод. Не е имало гърмеж, става въпрос за запалване. Това съобщи регионалният шеф на Стара Загора Гергана Микова по отношение на случая в цех „ Арсенал ”, при който почина един служащ, а различен е тежко ранен,


Пострадалият е тежко ранен и е откаран в Университетската болница в Стара Загора. От пожарната обследват дали има замърсяване на въздуха, очевидно не се следи такова, споделиха по първични данни експертите.

От инспекцията по труда също към този момент са пристигнали на място. Очакваме да забележим какви ще бъдат резултатите, добави Микова. Нарушена е технологията, служащите в този миг не е трябвало да бъдат там, сподели още Микова.

 Инцидент в цех „ Арсенал ”, има умрял и ранен Инцидент в цех „ Арсенал”, има умрял и ранен
Един човек е умрял и един е обгорял при възпламеняване в цех 3 на „ Арсенал” в Казанлък. Сигналът за случая е подаден към 10:30, заяви ОДМВР-Ст...

Във връзка с случая окръжна прокуратура-Стара Загора разпореди осъществяването на процесуално следствени дейности.

Към сегашния миг се прави оглед на местопрестъпление от двама следователи от Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура-Стара Загора. На мястото на случая е и административният ръководител-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура-Стара Загора – Дичо Атанасов.
 Инцидентите във военния цех „ Арсенал “ през годините Инцидентите във военния цех „ Арсенал “ през годините
Няколко са тежките произшествия в цех „ Арсенал “ в Казанлък или негови комплекси край Мъглиж. Има починали и ранени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР