Към настоящия момент няма никаква предпоставка за вот на недоверие.

...
Към настоящия момент няма никаква предпоставка за вот на недоверие.
Коментари Харесай

Искането на вот на недоверие е фалшива новина, обяви Цветанов

Към сегашния миг няма никаква причина за избор на съмнение. Това е част от тактиката за подправените вести, с цел да се наслои чувството преди председателството ни на Съвета на Европейския съюз, че страната ни не е постоянна. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Нова телевизия.

Той добави, че даже и да има сходно искане, то няма по какъв начин да разклати държавното управление. Според него е изцяло обикновено опозицията в лицето на Българска социалистическа партия да търси всевъзможни разновидности да компрометира властта, само че посочи, че " не подправените вести издигат имиджа на една партия ".

" Убеден съм, че те (бел. ред. БСП) желаят просто да изместят напрежението, което имат във вътрешнополитически проект. Виждате какви неща излизат – представители на техния пленум декларират, че Българска социалистическа партия са навън и не са опция ", добави Цветанов.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ разяснява и двата плана за антикорпуционен закон на неговата партия и на Българска социалистическа партия. Според него президентът няма конституционната подготвеност да избира ръководител на бъдещата организация. По думите му Народното събрание би трябвало да реши кой да застане на този пост, защото " Народното събрание не се управлява от Бойко Борисов, а от всички 240 народни представители ".

Цветанов не подмина и случая със убития мъж във Виноградец по време на празнуване на рождения ден на 6-годишно дете. Първоначално беше оповестено, че точно детето е стреляло по мъжа с оръжието на ръководителя на общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който е от структурите на ГЕРБ. След разпитите обаче половината очевидци настояват, че Влайков е създал изстрела.

" Не бива да се лепят етикети на цялата партия поради случая във Виноградец. След като няма никакво повдигнато обвиняване, Лазар Влайков е останал почтен. Политическото решение, което взехме, е той да бъде изключен, да се разграничим от дейностите му и да бъде свикан да напусне общинския съвет. Свалили сме доверието си да бъде ръководител на общинския съвет ", съобщи Цветанов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР