Към момента служители на пожарната работят активно за погасяването на

...
Към момента служители на пожарната работят активно за погасяването на
Коментари Харесай

Ново: Цял Български Град Трепери! Надига Се Черен Дим, Пламъци Обхващат! Затварят Ам Тракия!

Към момента чиновници на пожарната работят интензивно за погасяването на пожара. На място са изпратени 5 коли на пожарната и техника, извършваща запръстяване.

От Регионална инспекция за опазване на околната среда е обещано наставление на общината да реализира непрестанен надзор до цялостното потушаване и прекратяване на дименето.

Горящото хранилище е бивше общинско бунище за битови боклуци, което е закрито поради обстоятелството, че не дава отговор на нормативните условия и не действа от октомври 2016 година.

В края на месец септември тази година в Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда е импортиран план за рекултивация на закритото хранилище, който сега се преглежда.

По данни на БНР от общината в Ихтиман чакат към този момент месеци финансиране на плана си за рекултивация.

Припомняне, към 3 часа сутринта придвижването по Автомагистрала " Тракия " беше прекратено и в двете направления поради мощно задимяване от сметището край Ихтиман.
В региона породи и тежка верижна злополука сред 5 автомобила и камион, при която пострадаха 5 души. Трима пострадаха съществено и бяха настанени в столичните лечебни заведения " Св. Анна " и ВМА.

Малко по-късно автомагистралата бе пусната за придвижване. След това обаче управляващите още веднъж затвориха сектора за прекосяване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР