Към момента се изяснява съпричастността на двамата задържани към извършеното

...
Към момента се изяснява съпричастността на двамата задържани към извършеното
Коментари Харесай

Задържаха двама за побоя над кмета на созополското село

Към момента се обяснява съпричастността на двамата арестувани към осъщественото действие, добавя Българска телеграфна агенция.

Работата на полицейските чиновници продължава интензивно, показаха от ОДМВР - Бургас.

Три часа след среднощ в събота против неделя тази един от претендентите за кмет на село Зидарово, Христо Бардуков, е бил пребит от двама мъже с качулки. Нападателите са го напръскали с пикантен спрей и са му нанесли удари по главата и тялото, след което са избягали.

Пострадалият с общи пострадвания и едно счупено ребро е настанен за лекуване в УМБАЛ-Бургас.

Пред Българска телеграфна агенция кметът на Созопол Тихомир Янакиев е разкрил, че нападнатият е Христо Бардуков. По думите на созополския кмет Тихомир Янакиев пред Българска телеграфна агенция, кандидат-кметът е бил нападнат, до момента в който се е прибирал.

Бардуков е удрян е с палки. В момента съм при него в болничното заведение. Вярваме в органите на полицията и съда и съм сигурен, че ще си свършат работата добре, сподели Янакиев.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, по което работят чиновници от отдел " престъпна полиция " при Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас и Районното ръководство в Созопол.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР