„Към момента основно разглеждаме дейността на убития Неделчо. Той се

...
„Към момента основно разглеждаме дейността на убития Неделчо. Той се
Коментари Харесай

Те ли са причината за шесторното убийство, разтърсило България?

„ Към момента главно преглеждаме активността на убития Неделчо. Той се е занимавал с комерсиална активност и е имал общо и с кухи компании, които са укривали Данък добавена стойност. Разглеждаме и по какъв начин тъкмо е придобил парцела в Нови Искър. Работим по всевъзможни обстоятелства “. Това сподели основният комисар Младен Маринов на ексклузивен брифинг, извършен малко по-рано през днешния ден във връзка бруталното ликвидиране в Нови Искър.

Убитото семейство Кети Кюхова и брачният партньор й Неделчо Юнаков са имали компании, демонстрират данни от Дакси. Кюхова е съучастник с още две дами в " Деви ке " ООД, като компанията е настояща, само че последните промени в нея са от 2014 година, написа dnes.dir.bg.

Същата компания има и два запора на дялове за общо над 7000 лв., заведени на името на едната от съдружничките.

Съпругът й Неделчо Юнаков също е имал компания, " Бау консултинг мениджмънт ", само че тя е закрита през 2013 година. В тази компания той е имал за съдружници и шефове хора от строителния отрасъл.

Но до момента в който компаниите на убитите съпрузи са с дялов капитал надлежно 6 лв. на Кюхова и 30 лв. на Юнаков, то съдружниците им са с компании с дялов капитал над 5000 лв., демонстрират още данните от регистъра.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР