Към Ким са се присъединили и висши служители, включително министърът

...
Към Ким са се присъединили и висши служители, включително министърът
Коментари Харесай

Ким Чен-ун ръководи тренировъчен мач между танкови подразделения

Към Ким са се включили и висши чиновници, в това число министърът на защитата Кан Сун-нам, и корейската държавна медия разказа събитието като " подготвителен мач " сред танкови подразделения. Севернокорейският водач също по този начин изразил " огромно удовлетворение " от обстоятелството, че нов вид главен военен танк сполучливо е показал ударната си мощност при първото си показване.

Военното събитие е имало за цел прецизно да ревизира действителните бойни качества на екипажите на танковете и да ги запознае с методите за бойни дейности при разнообразни тактически задачи, добави КЦТА.

" Бързо проправяйки си път през разнообразни най-лоши вероятни бойни условия, тежките танкове поразяваха цели по едно и също време с мощни удари и пробиваха мощни отбранителни линии с висока маневреност ", се споделя в известието.

Ким също по този начин е подчертал нуждата от образуване на интензивни учения, симулиращи действителна война, както и подготвителни мачове за повишение на бойните качества, с цел да може да се извърши бързо и тъкмо всяка бойна задача при всевъзможни непредвидени условия.

Участието на Ким в демонстрацията идва откакто предходната седмица той управлява и артилерийско обучение на Корейската национална войска, отбелязва Ройтерс.

В учението са взели участие подразделения наоколо до границата, които са в обхват за пукотевица по " столицата на врага ", съобщи КЦТА, визирайки южнокорейската столица Сеул, която има население, възлизащо на близо 10 милиона души.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР