Към аргументите за отпадане на дерогацията, които имаме, бих добавил

...
Към аргументите за отпадане на дерогацията, които имаме, бих добавил
Коментари Харесай

Христов: ПП-ДБ искат датата за дерогацията се се отмести към ротацията на Денков и Габриел

Към причините за отпадане на дерогацията, които имаме, бих добавил и тези на комисаря, който беше през вчерашния ден в страната и сподели, че в случай че тя се отстрани това ще е добре и за България и за Европейски Съюз. Имахме упования, че откакто употребяваме регулацията трябваше да имаме горива с до 1 лева по-евтини. Сега виждаме постоянни цени на бензиностанциите, само че няма понижаване. След като не можем да осигурим по-евтини горива и спомагателен доход в бюджета е по-добре да няма дерогация, сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Румен Христов пред Нова нюз.

Отдавна разясняваме датите за отпадане на дерогацията, само че те постоянно се изтласкват към интервала на ротация, с цел да може, в случай че има покачване на цените то да се случи при министър-председател Мария Габриел, а не Николай Денков, сподели Христов.

Той разяснява и продажбата на „ Лукойл “, заявявайки че чака да се появи някой от огромните международни оператори, който ще работи доста по-прозрачно. „ Лукойл “ не трябваше да отива в ръцете на Руся, само че в този момент е добре да се приключи тази връзка, уточни той.

Депутатът уточни, че ветото на президента Румен Радев върху бронетранспортьорите би трябвало да бъде преодоляно.

По думите му, към момента не е направен механизмът за персоналните промените при регулаторите.

Изпълнителният шеф на „ Пирогов “ не е кадър на ГЕРБ-СДС, по тази причина не одобряваме политически упреци, съобщи Христов.

Назначенията не стават от Христо Иванов, Бойко Борисов и Асен Василев, само че те са представителите на водещите политически партии, те споделят за какво се прави съответната промяна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР