Към 18 часа тази вечер полицейски патрул подава сигнал за

...
Към 18 часа тази вечер полицейски патрул подава сигнал за
Коментари Харесай

Гонка между патрулка и кола с мигранти завърши с катастрофа на Околовръстния път в София

Към 18 часа довечера полицейски патрул подава сигнал за инспекция на автомобил, който се е движил по Околовръстното шосе. След като водачът не стопира, стартира гонене. В региона на Казичене водачът на преследвания автомобил удря друга кола, която се е движела в крайната лява лента. След конфликта лидерът излиза от колата и бяга в полето. Впоследствие е арестуван от полицията.

По първична информация в транспортното средство са открити шестима мигранти, които са със сирийски генезис. По-късно полицията е открила, че водачът на автомобила също е сириец.

Инцидентът докара до голямо запушване по Околовръстното шосе на София.



Това е следващ случай при залавяне на мигранти в региона. На 21 ноември 2022 година след полицейска гонка на бус с мигранти и последвала злополука край Казичене почина 51-годишният служител на реда Кирил Петков.

Днес Софийската районна прокуратура упрекна и украински жител за това, че 22 март към 15:30 ч. на бул. " Цариградско шосе " в София е подкрепил шест лица със сирийски генезис да преминат в страната, като им е обезпечил превоз с лек автомобил марка " Форд ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР