Каляри измъкна реми от визитата на бъдещия шампион Интер. Южняците

...
Каляри измъкна реми от визитата на бъдещия шампион Интер. Южняците
Коментари Харесай

Каляри измъкна 2:2 от бъдещия шампион Интер

Каляри измъкна реми от визитата на бъдещия първенец Интер. Южняците направиха 2:2 на „ Сан Сиро “ в 32-я кръг от Серия А.

Нерадзурите имат 83 точки, 14 повече от втория. Двата отбора играят в градското дерби след седмици и при победа Интер ще си обезпечи скудетото. Тимът на Симоне Индзаги обаче към този момент в един сезон.

Мачът стартира съвършено за домакините – с гол още в 12-ата минута. Тогава Маркюс Тюрам се разписа след центриране на Алексис Санчес. Французинът не беше вкарвал от 16 февруари. В 28-ата минута попадение на Барела не беше зачетено поради засада.

В 65-ата минута гостите възвърнаха равенството. Шомуродов овладя край наказателното поле и със страховит удар се разписа за 1:1.

Малко повече от четвърт час преди края нерадзурите получиха дузпа за игра с ръка на Йери Мина. Зад топката застана Чалханоглу, който се разписа за 2:1. Това е 16-ата поредна вкарана дузпа от него. Той има и 11 попадения в Серия А през сезона.

В 83-тата минута обаче резултатът още веднъж беше подравнен. Николас Виола се ориентира бързо в наказателното поле и наказа грешката на отбраната на Интер.

В добавеното време Ян Зомер се регистрира с фантастична интервенция, с цел да резервира ремито. Вратарят на Интер предотврати загубата, като спря удар на Джанлука Лападула.

Каляри има 31 точки, четири повече от 18-я Фрозиноне – първият отбор в зоната на изпадащите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР