Калцедония Верона иска да се подсили с българския волейболист Матей

...
Калцедония Верона иска да се подсили с българския волейболист Матей
Коментари Харесай

Радо Стойчев и Матей Казийски може отново да се съберат

Калцедония Верона желае да се укрепи с българския волейболист Матей Казайски за втората част от постоянния сезон и за плейофите в италианския хайлайф, оповестява локалната преса.

Казийски сега играе в Джей Тект Спрингс.

Клубът от Верона е бил покрай съглашение за прехвърлянето на 35-годишния посрещач през предишния месец, само че в последния миг японците са отказали да го пуснат поради присъединяване на тима във значимия народен шампионата за купата на Императора.

Основен коз на Калцедония в договарянията е старши треньорът - Радостин Стойчев, който е доста непосредствен с волейболиста. Стойчев упорства за привличането на Казийски, само че в последните седмици играчът е получил още няколко доста преференциални и по-дългосрочни предложения от клубове от Италия.

"На 35 години Казийски продължава да се показва на топ равнище. Със сигурност завръщане в Италия е една от задачите пред него и той ще прегледа всички предложения, които получи. Калцедония има преимуществото поради треньора Стойчев, само че икономическият фактор също има своята характерна тежест и е прекомерно допустимо да окаже въздействие ", разясняват в италианската преса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР